fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

O nouă eșalonare. Ce datorii a strâns clubul Petrolul la chiria pentru „Ilie Oană”

Citește Și

- Reclamă -

Cu datorii de peste 620.000 de lei acumulate la chiria pentru stadionul „Ilie Oană”, clubul Petrolul Ploiești va beneficia de o eșalonare pe 30 de luni. Măsura a fost aprobată marți de Consiliul Local.

Forul legislativ ploieștean a aprobat, într-o ședință extraordinară derulată marți, un proiect de hotărâre pentru eșalonarea unei datorii de 621.000 de lei acumulate de clubul Petrolul la plata chiriei pentru folosirea stadionului „Ilie Oană” pentru meciuri și antrenamente și folosirea spațiilor de aici pentru birouri, conferințe și magazinul de prezentare.

- Reclamă -

Față de propunerea inițială, care era de 12 luni, consilierii au decis, printr-un amendament votat în timpul ședinței, ca perioada de eșalonare să fie de 30 de luni.

Primăria Ploiești a semnat acordul de eșalonare cu ACS Petrolul

Măsura fusese solicitată de club pentru a nu avea probleme la depunerea dosarului de licențiere.

Ea vine după ce, în 2023, Consiliul Local a mai aprobat eșalonarea a alte două datorii ale clubului Petrolul Ploiești, pentru folosirea mărcilor înregistrate, respectiv restanțe la plata taxelor și impozitelor locale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut