fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

O nouă propunere de eșalonare a datoriilor clubului Petrolul Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile ploieștene urmează să dezbată un proiect de eșalonare pe trei ani a datoriilor acumulate de clubul Petrolul către bugetul local din taxe și impozite. Nivelul restanțelor e calculat la aproape 114.000 de lei, echivalentul a circa 23.000 de euro.

Proiectul de hotărâre, inițiat de primarul Andrei Volosevici, propune eșalonarea datoriei pe o perioadă de 36 de luni, începând din ianuarie 2024.

- Reclamă -

Sumele vizează impozit auto, taxă pe clădire, taxă pe teren, taxă pentru afișaj în scop de reclamă și publicitate, taxă pentru servicii de reclamă și publicitate și impozit pe spectacole. Întreaga sumă a fost calculată de Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești la 113.820 de lei, din care 5 lei reprezintă cheltuieli de executare.

Eșalonarea fusese solicitată de conducerea clubului, printr-o adresă înaintată zilele trecute.

Potrivit informațiilor existente la nivelul SPFL, unele dintre aceste dări către bugetul Ploieștiului n-au mai fost plătite din octombrie 2022.

- Reclamă -

Această procedură vine în contextul în care Consiliul Local Ploiești a mai aprobat o eșalonare, pentru datoriile acumulate de Petrolul în cadrul contractului cu Primăria pentru folosirea mărcilor înregistrate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut