fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

O nouă stație TCE a fost amenajată în centrul Ploieștiului, lângă Hale, pentru troleibuze

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

TCE Ploiești a amenajat o nouă stație de debarcare pentru troleibuze, lângă fosta toaletă publică de la Halele Centrale, la câțiva pași de stația de la Coreco. Măsura este una temporară, pentru a-i ajuta pe călătorii care merg spre Gara de Sud să ajungă mai rapid la autobuze, cât timp Bulevardul Independenței e închis.

Închiderea bulevardului pentru lucrări a dus la scurtarea traseelor de troleibuze operate de TCE Ploiești. Astfel, traseele 44 și 202 vin dinspre Vest și întorc la Coreco Hale, iar călătorii care vor să meargă mai departe spre Gara de Sud au varianta să continue drumul luând unul dintre autobuzele care opresc la Galeriile Comerciale.

- Reclamă -

Pentru a face mai ușoară transbordarea, TCE a decis amenajarea unei noi stații pentru troleibuze, pe strada Vasile Milea, lângă Parcul „Toma Socolescu” din fața Halelor Centrale. Pentru amenajarea noii stații au fost sacrificate șase locuri din parcarea cu plată a SGU.

Mai multe trasee TCE care ajung la Gara de Sud, deviate pe strada Bobâlna

„Este o stație de debarcare pentru troleibuze, astfel încât cei care merg pe direcția Gara de Sud să poată să coboare și să ajungă mai repede la un autobuz pentru a-și continua drumul. Este o măsură temporară, cât timp sunt lucrări pe Bulevardul Independenței și troleibuzele nu pot circula până la gară”, a afirmat directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img