O femeie din Ploiești a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost atacată pe stradă de un tânăr care i-a furat geanta. Tâlhăria a avut loc chiar de 1 martie.

”Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Ploiești au fost sesizați, la data de 1 martie a.c., de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras geanta, prin violență, în timp ce se deplasa pe o stradă din zona de vest a municipiul Ploiești”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

De data aceasta, polițiștii au identificat și depistat un adolescent în vârstă de 17 ani bănuit de comiterea faptei, iar geanta a fost restituită persoanei vătămate.

Ieri, în urma administrării probatoriului, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Tâlharul de 17 ani, Andrei Narcis S., a fost arestat pentru 30 de zile.

În data de 15 februarie, tot în cartierul Vest, o altă femeie a fost atacată de un individ necunoscut care i-a furat geanta. Agresorul nu a fost prins nici până în ziua de astăzi. Femeia a fost bătută în timpul atacului, a fost grav rănită și a avut nevoie de intervenție chirurgicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here