fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Pacienți șocați după o internare la Spitalul Județean din Cluj. De la geamurile salonului au văzut zilnic autopsii și examinări de cadavre: ”E horror”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O mamă și fiica ei au ieșit traumatizate psihic din Spitalul județean din Cluj. De la fereastra salonului priveau zilnic cum se făceau autopsii pe cadavre, cu toate ororile de rigoare, prin ferestrele neacoperite de la Anatomie Patologică.

Recent, Ana Moldovan s-a internat la secția de Dermatologie de la Spitalul Județean împreună cu fiica ei (14 ani), și au avut de îndurat lucruri greu de imaginat în spital.

- Reclamă -

Pacientele au fost repartizate în saloane alăturate, 5 și 4. Sunt rezerve de câte două locuri. În fiecare zi, de la geamurile salonului, orice pacient care e internat acolo, la dermatologie, poate vedea cum se fac autopsii și se examinează cadavre. Serviciul de Anatomie Patologică e vis-a-vis, iar geamurile de mari dimensiuni sunt neacoperite, transmite publicația Actual de Cluj.

„E un film horror și vă spun, am ieșit traumatizate din spital. Cum e posibil așa ceva? Sunt geamuri imense, nu sunt acoperite. Și să vrei sa nu vezi, tot vezi, că nu ai încotro. Păi e posibil ca pacienții să vadă morții cum sunt întorși, cărați, cum se eviscerează, cum scot plămânii din ei, cum dau cu dușul pe ei? Am spus prima dată acest lucru asistentelor și au zis că nu au ce să facă. Dar e inuman. Cu mine în salon a stat o doamnă cu infecții la picioare. Vă spun, toată ziua cobora din salon și stătea afară să nu mai vadă ce se întâmplă. Era frig, nu era, ea era acolo. Fiica mea are coșmaruri. Păi cum, domnilor, la vârsta asta să te expună la așa ceva?”, a declarat pacienta.

FOTO: Actual de Cluj/captură video

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img