fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Parlamentar audiat în dosarul Mafia Deșeurilor

Citește Și

- Reclamă -

Președintele Comisiei de Mediu din Senatul României a fost audiat ca martor la Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Ploiești în dosarul penal ”Mafia Deșeurilor”, care vizează îngroparea ilegală de gunoaie menajere pe un câmp din comuna Târgșorul Vechi.

Potrivit unui comunicat de presă al PJ Ploiești, cu privire la dosarul ”Mafia Deșeurilor”, ”inculpații au adus atingeri grave mediului înconjurător şi au pus în pericol sănătatea publică, producând consecinţe pe termen scurt, mediu şi lung a căror remediere este improbabilă sau, în cel mai bun caz, presupune acţiuni ample şi costuri impresionante ale statului şi organelor abilitate”.

Detalii: Mafia deșeurilor, acuzată că a pus în pericol sănătatea publică

- Reclamă -

Emisiunea integrală aici:

Senatorul Aurel Oprinoiu a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate pe Ziarul Incomod ceea ce a declarat procurorilor. Totodată, parlamentarul a precizat că are imagini video filmate din dronă cu groapa ilegală care demonstrează că pe acel teren nu se aflau deșeuri de niciun fel înainte să fie operată de societatea comercială urmărită penal în prezent de procurori.

Fragmentul de emisiune în care Aurel Oprinoiu dezvăluie ce a discutat cu procurorul de caz când a fost audiat în dosarul Mafia Deșeurilor:

Emisiunea integrală cu Aurel Oprinoiu, președintele Comisiei de Mediu din Senat:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut