fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Percheziții DNA la Hidro Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii DNA efectuează percheziții și la sediul Hidro Prahova, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Prahova. Verificările au loc în aceeași cauză care îl vizează pe Iulian Dumitrescu, președintele CJ, acuzat de fapte de corupție și fals în declarații.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticorupție din București au descins în paralel și în sediul Consiliului Județean Prahova, dar și la sediul Hidro Prahova, operator regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județ.

Această instituție a fost ținta unor ample anchete ale procurorilor DNA din Ploiești în perioada în care erau încă în activitate procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu. Atunci se verifica o deturnare de fonduri europene, în cadrul unui proiect de reabilitare a sistemelor de apă și canalizare în valoare de peste 160.000.000 de euro.

- Reclamă -

Sursele citate au precizat că procurorii DNA București fac verificări inclusiv în biroul Annei Maria Vasile, administratorul public al județului, considerată mână dreaptă a președintelui CJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut