fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Percheziții în Ploiești, după ce doi copii au fost tâlhăriți pe stradă

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii au efectuat, miercuri dimineață, 10 percheziții în Ploiești în două cauze diferite, tâlhărie, respectiv lovire și alte violențe.

În dosarul de tâlhărie, doi indivizi au fost aduși la audueri, după ce doi copii, de 14 și 16 ani, au fost atacați pe stradă și desposedați de bani.

În cel de-al doilea caz, un bărbat a fost atacat cu cuțitul de persoane pe care le cunoștea.

- Reclamă -

CITEȘTE și VIDEO: Cum a fraierit o „vrăjitoare” o clientă. Ritual cu jucării „Harry Potter” și icoane

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 10 percheziții domiciliare în municipiul Ploiești la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Activitățile s-au desfășurat în două cauze penale diferite.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de poliție Ploiești au efectuat 6 percheziții domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie calificată.

- Reclamă -

În fapt, în seara zilei de 31 mai a.c., doi minori în vârstă de 14 și 16 ani ar fi fost deposedați prin violență de o sumă de bani.

În urma perchezițiilor efectuate două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au efectuat 4 percheziții domiciliare la două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, la data de 2 iunie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător de către o persoană cunoscută.

- Reclamă -

În această cauză penală, în urma perchezițiilor efectuate la sediul unității de poliție au fost conduși doi bărbați în vederea audierii acestora.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești”, a transmis IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...