fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Percheziții în Ploiești și Urlați. Sunt vizați comercianții care au pus în vânzare accesorii contrafăcute pentru telefoane

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și în orașul Urlați, la domiciliile unor persoane, respectiv la sediul și punctul de lucru ale unui agent economic.

Suspecții sunt bănuiți că au pus în circulație a un produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

- Reclamă -

”În fapt, în perioada noiembrie 2022 – prezent, persoanele în cauză ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui magazin online, dar și al unui punct de lucru fizic, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Ploiești, accesorii pentru telefoane mobile inscripționate cu însemnele unor mărci protejate, despre care există suspiciunea rezonabilă că sunt contrafăcute, conform indicațiilor titularilor de marcă, dar și raportat la prețurile practicate”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Totodată, vor fi puse în executare două mandate de aducere.

FOTO Poliția Prahova

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img