Poliţiştii din Tulcea au ridicat 25.500 de euro, 350 de dolari si 5.500 de lei, în urma a 12 percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 1.500.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 11 august a.c., poliţiştii de investigare a criminalității economice și cei de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au efectuat 12 percheziţii, în județele Constanța, Brăila și Prahova, la persoane bănuite de evaziune fiscală si constituirea unui grup infractional organizat.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Brăila și Prahova.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat 25.500 de euro, 350 de dolari și 5.500 de lei, precum și mai multe documente financiar – contabile și medii informatice de stocare a datelor.

Cei în cauză sunt bănuiți că au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 1.500.000 de lei.

Patru persoane au fost conduse la audieri, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o durata de 60 de zile față de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inițiere și constituire de grup infracțional organizat în vederea comiterii de infracțiuni de evaziune fiscală.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here