fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Percheziții la traficanții care alimentează cu droguri copiii de bani gata din București. Operațiunea are legătură cu șoferul care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai

Citește Și

- Reclamă -

11 percheziții domiciliare au loc joi dimineață în municipiul București, în două cauze penale, pentru investigarea unor infracțiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Cei vizaţi ar avea legătură cu Vlad Pascu, tânărul care, aflat sub influenţa drogurilor, a intrat cu maşina într-un grup de tineri la 2 Mai. Inclusiv mama acestuia ar fi cercetată, fiind bănuită că a încercat să șantajeze martori, potrivit unor surse.

- Reclamă -

Sunt vizați copii de bani gata, consumatori de droguri, dar și traficanți și patroni de localuri unde au fost organizate petreceri private în timpul cărora s-au consumat stupefiante.

Razie ce vizează copii de bani gata din Capitală, consumatori de droguri în locații de lux. Sunt vizați prietenii ș

Razie la dealerii care l-au alimentat cu droguri pe Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri în accidentul din 2 mai. Inclusiv mama tânărului ar fi vizată de anchetă

- Reclamă -

,,Operațiunea Hidra”, derulată în această dimineață, vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi specializați în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu un potențial financiar ridicat”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat.

Aceștia ar fi procurat drogurile în diferite modalități, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

- Reclamă -

De asemenea, polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere, precum și mai multe citații, urmând ca persoanele în cauză să fie conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...