politisti cu spatele

politisti cu spateleÎn ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, au fost identificate 186 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Poliţiştii din întreaga ţară au depistat, în perioada 1 – 7 mai a.c., 116 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 64 de minori. Copiii au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 70 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 46 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 9 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar pe numele a 5 persoane erau emise sentinţe penale de internare într-o unitate medicală.  

Exemple:

Poliţiştii din Mureş au depistat, la data de 5 mai a.c., un bărbat, de 47 de ani, din judeţul Mureş, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani  şi 9 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu Mureş.

La data de 2 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au depistat un bărbat, de 37 de ani, care se sustrăgea arestării preventive, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here