Un bărbat recalcitrant a fost surprins de polițiștii locali din Ploiești în timp ce arunca cu pietre și bucăți de lemn în oamenii care treceau pe Bulevardul Independenței, în zona de sud a orașului.

Incidentul s-a petrecut marți seară, 13 iulie, iar polițiștii locali spun că bărbatul de 41 de ani le-a adresat injurii în momentul în care i-au cerut să se legitimeze. Bărbatul părea să aibă probleme psihice, așa că polițiștii locali l-au dus la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Poliția Locală Ploiești:

“Marți, 13.07.2021, în jurul orei 17.00, în timp ce executa serviciul de patrulare în zona de sud a municipiului, un echipaj din cadrul Poliției Locale Ploiești a observat pe Bulevardul Independenței un bărbat agitat, care arunca cu pietre și bucăți de lemn în direcția persoanelor care tranzitau zona, existând riscul să îi lovească.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea individului în persoana numitului P.V., de 41 ani, care a devenit recalcitrant, cu proferarea de expresii jignitoare la adresa acestora. La fața locului s-a prezentat și echipa de intervenție rapidă din cadrul instituției, care a recurs la imobilizarea bărbatului agresiv.

Deoarece individul prezenta semnele unei persoane cu afecțiuni psihice, polițiștii locali l-au transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde a fost preluat pentru investigații medicale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here