COMUNICAT DE PRESĂ

Solicităm ALDE retragerea sprijinului pentru vicepreședintele Pătrașcu

Am luat act de informația potrivit căreia vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Vasile Pătrașcu, a mințit prin omisiune când și-a completat declarațiile de avere și de interese.

Considerăm că prin această minciună Pătrașcu a vrut să eludeze Legea 161/2003, care prevede că funcţia de vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu funcţia administrator la o societate comercială.

Faptul că vicepreședintele Vasile Pătrașcu nu și-a recunoscut calitatea de asociat și administrator la două dintre cele trei firme pe care le controlează este o dovadă clară a disprețului față de lege și cetățean!

Oferim astfel deputatului Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, șansa de a ne arăta concret că respectul față de cetățean și de lege nu sunt doar slogane electorale pentru domnia sa și organizația pe care o conduce.

Poate face acest lucru simplu, prin retragerea sprijinul politic oferit de ALDE lui Vasile Pătrașcu și prin propunerea pentru această funcție a unui membru onest al organizației pe care o conduce.

Grupul consilierilor județeni PNL

⁠⁠⁠Difuzat de SC PROMEDIA ASR PRESS SRL la comanda PNL Prahova CUI 11160004

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here