fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

PNL rămâne fără primari în Prahova. Ovidiu Movileanu, de la Provița de Sus, a trecut la PSD

Citește Și

- Reclamă -

Un alt primar PNL părăsește partidul și se înscrie în PSD. Este vorba despre primarul Ovidiu Movileanu din Provița de Sus care a anunțat că va candida pentru un nou mandat din partea PSD.

Acesta este al 4-lea transfer în doar câteva zile, iar surse politice vorbesc și despre alți aleși liberali care urmează să se alăture social-democraților.

Un proiect important realizat în acest mandat este ”Dealurile Sultanului – dezvoltare locală prin furnizarea de servicii integrate”. În cadrul proiectului a fost inaugurat recent un centru social de zi pentru persoane vârstnice, cu o valoare de 200.000 euro, care va servi drept loc de întâlnire și suport pentru comunitatea în vârstă.

- Reclamă -

Ovidiu Movileanu a reuşit să atragă fonduri pentru proiectul „Modernizare drumuri comunale și sătești în comuna Provița de Sus”, în valoare de aproape 6 milioane de lei, prin programul Anghel Saligny, proiect ce va aduce îmbunătățiri semnificative în infrastructura locală, facilitând mobilitatea și accesul la servicii pentru locuitorii comunei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut