Sindicatul Național Pro Lex amenință că execută silit Poliția Locală Ploiești pentru neplata sumei de 3.000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată datorate în urma unei hotărâri a instanței.

Sindicatul Pro Lex a emis marți, 15 septembrie, o notificare către Poliția Locală Ploiești (foto-document jos) prin care solicită ca instituția să achite suma de 3.000 lei datorată prin hotărâre judecătorească în termen de șapte zile, în caz contrar urmând să demareze executarea silită.

“În situația în care în termen de 7 zile de la primirea prezentei nu ne veți face dovada achitării cheltuielilor de judecată în contul indicat, vor aprecia că refuzați să executați de bună voie obligația stabilită prin hotărârea instanței, fapt care va determina declanșarea procedurii de executare silită, cu consecința angajării de noi cheltuieli în sarcina dvs.”, se arată în notificarea transmisă de către Sindicatul Pro Lex către Poliția Locală Ploiești.

Cheltuielile de judecată datorate de Poliția Locală Ploiești vin în contextul în care instituția subordonată primăriei Ploiești a pierdut un proces intentat de sindicat referitor la Regulamentul intern al instituției.

Mai jos vă prezentăm notificarea transmisă de reprezentanții sindicatului către Poliția Locală Ploiești:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here