Poliția Locală Ploiești a trecut din nou în subordinea primăriei ieri, pe 28 martie, după ce aproximativ un an de zile a fost în subordinea Ministerului de Interne. 

Printr-o ordonanță de urgență, polițiile locale din țară s-au întors în subordinea primăriilor, după ce aproximativ un an polițiștii locali au fost coordonați de secțiile de poliție națională. Una dintre problemele care au dus la această decizie a fost aceea că deși poliția locală era coordonată de poliția națională, costurile continuau să fie suportate de autoritățile locale.

Imediat după ce s-a întors în subordinea municipalității, Poliția Locală Ploiești a fost controlată inopinat de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici. Noaptea trecută acesta a mers în control pentru a verifica cum se desfășoară serviciul în oraș, dar spune că nu a constatat nereguli.

Totodată, edilul spune că a verificat în timpul nopții trecute și alte aspecte, cum ar fi salubritatea din oraș și că face frecvent astfel de controale pentru a se asigura că serviciile publice se desfășoară corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here