Prefectul solicită ca deșeurile din județ să fie ridicate mai frecvent, pentru a limita riscurile de transmitere a noului coronavirus.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Prefectura Prahova, prefectul Cristian Ionescu a convocat miercuri, 18 martie, o ședință cu președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și cu primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, precum și cu reprezentanții operatorilor de salubritate pentru a discuta despre îmbunătățirea gestionării deșeurilor.

Cu toate acestea, reamintim că tot miercuri, 18 martie, angajații operatorului de salubritate Rosal au oprit munca și au protestat din cauza faptului că nu și-au mai primit salariile de două luni. Totodată, chiar și când angajații nu protestează, activitatea operatorului este una care lasă de dorit, cel puțin în Ploiești, unde străzile și platformele de colectare sunt pline de gunoaie.

În același context, și Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a anunţat sâmbătă, într-o postare video pe pagina sa de Facebook, că intenţionează să solicite primăriilor creşterea frecvenţei ridicării gunoiului menajer.

Vezi mai jos comunicatul de presă emis de Prefectura Prahova:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here