fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Președintele USR Prahova a demisionat din funcție, după ce a fost exclus din partid. Unde pleacă deputatul Andrei Lupu

Citește Și

- Reclamă -

Președintele USR Prahova, deputatul Andrei Lupu, a anunțat luni, 27 iunie, că a demisionat din funcție și a plecat din partid pentru a se alătura noii formațiuni politice înființată de Dacian Cioloș, REPER. Lupu susține că „USR a devenit un spațiu al conflictului permanent”.

Decizia vine după ce parlamentarii USR deja deciseseră, în urmă cu trei săptămâni, să-l excludă pe Andrei Lupu din grupul deputaților și din partid.

- Reclamă -

„Am demisionat astăzi din calitatea de membru al USR și, implicit, din funcțiile interne deținute, cea de membru al Biroului Național și cea de președinte al Filialei Prahova. Am făcut-o cu mare tristețe și cu o uriașă dezamăgire. (…)

Am făcut parte din conducerea acestui partid și port într-o bună măsură responsabilitatea pentru evoluția lui. Am luat parte la decizii uneori înțelepte, alteori mai puțin înțelepte. Mi le asum pe toate. (…)

Cred însă că, în acest moment, USR a devenit un spațiu al conflictului permanent. Luptele dintre facțiuni ocupă toată activitatea partidului. Promovarea unor politici publice sau mesaje politice a ajuns să fie asumată mai degrabă de către consilieri angajați, în timp ce mare parte dintre aleși sunt prinși în dispute interne. (…)

- Reclamă -

Începând de astăzi, voi deveni membru al REPER. Fac acest pas pentru că, indiferent câte dezamăgiri vom avea, nu ne putem permite să renunțăm și să dăm înapoi. Suntem datori în a ne respecta promisiunile și crezurile în fața noastră, dar mai ales în fața celor care au crezut în noi.”, se arată într-un comunicat transmis de deputatul Andrei Lupu și într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook.

Pe data de 7 iunie parlamentarii USR au decis, prin vot, excluderea lui Andrei Lupu din grupul parlamentar, dar și din partid, ca urmare a unor declarații împotriva conducerii. Andrei Lupu este considerat un apropiat al lui Dacian Ciolos și lansase, în săptămânile precedente excluderii, numeroase critice dure la adresa conducerii USR.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut