fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Primăria Ploiești primește fonduri europene pentru înființarea unui centru social dedicat persoanelor cu dizabilități

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești a câștigat finanțarea prin PNRR și va primi fonduri europene pentru înființarea unui centru de zi dedicat persoanelor adulte cu dizabilități.

Primăria a anunțat, într-un comunicat de presă transmis luni seară, că a obținut o finanțare europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru proiectul „Înființarea centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități”.

- Reclamă -

Proiectul urmărește îmbunătățirea calității vieții persoanelor adulte cu dizabilități, prin construirea, dotarea și asigurarea funcționării unui serviciu comunitar de tip centru de zi, a precizat Primăria în comunicat. „Beneficiarii serviciilor vor fi persoane adulte cu dizabilități, fără restricție de vârstă sau tip/grad de handicap, din municipiul Ploiești, precum și persoane adulte cu dizabilități din centrele rezidențiale, locuințe protejate sau rețeaua de asistenți personali/asistenți personali profesioniști”, a mai transmis Primăria Ploiești.

Municipiul Ploiești găzduiește, în premieră, un festival dedicat persoanelor cu dizabilități

Investiția, în valoare totală de 3.977.377,46 lei, finanțată integral din PNRR, va fi realizată de către Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, cu sprijinul administrației locale. Conform prevederilor din Ghidul Solicitantului, durata proiectului va fi de maxim 26 de luni, având termen de finalizare la 31 decembrie 2025.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img