fbpx
luni, mai 29, 2023

Primăria Ploieşti scoate la licitaţie un contract de 10 milioane de euro pentru modernizarea autobazei de transport public

Citește Și

- Advertisement -
Primăria Ploieşti a lansat o licitaţie pentru modernizarea depourilor de transport public, din fonduri europene, cu o estimare de 10 milioane de euro a viitorului contract pentru proiectare şi execuţie.

Proiectul vizează modernizarea depoului de tramvaie şi amenajarea unei noi autobaze pentru autobuze şi troleibuze. Investiţia prevede modernizare halelor de reparaţii, crearea unei clădiri administrative noi, instalarea unor staţii de încărcare, modernizarea firelor de contact în interiorul depoului şi achiziţia de aparatură şi unelte pentru reparaţii.

Licitaţia, care vizează atât servicii de proiectare, cât şi execuţia propriu-zisă, a fost publicată zilele acestea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Valoarea maximă estimată, cu tot cu TVA, este de aproape 51 de milioane de lei, echivalentul a puţin peste 10 milioane de euro.

- Advertisement -

Termenul de depunere a ofertelor este fixat pe 16 decembrie.

Proiectul este derulat din fonduri europene, având finanţarea asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, ceea ce înseamnă că trebuie finalizat până la 31 decembrie 2023.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta