fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Primăria vrea fonduri europene pentru construirea unui nou corp de clădire la Școala „I.A. Bassarabescu” Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Administrația locală pregătește un proiect european estimat la 16 milioane de lei pentru construirea unui nou corp de clădire, în regim P+2, la Școala Gimnazială „I.A. Bassarabescu” din Ploiești.

Școala „Bassarabescu”, situată în cartierul 9 Mai, este una dintre cele mai aglomerate din Ploiești, în contextul dezvoltării imobiliare înregistrate în cartier în ultimul deceniu.

- Reclamă -

Pentru a face față cererilor, Primăria Ploiești vrea să construiască un nou corp de clădire, în spatele celui actual, în vecinătatea sălii de sport, pe o suprafață de 660 de metri pătrați și cu un regim de înălțime cu parter și două etaje.

Proiectul este estimat la 15,9 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 3,2 milioane de euro, iar autoritățile vor să atragă o finanțare europeană nerambursabilă, prin Programul Regional Sud Muntenia 2021-2027.

Studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de extindere a Școlii Gimnaziale „I.A. Bassarabescu” intră pe 29 ianuarie în dezbaterea Consiliului Local Ploiești.

- Reclamă -

În vecinătatea școlii se lucrează deja și pentru construirea unei creșe.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut