fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Primarul Adrian Dobre, fără sprijin în lupta electorală?!

Citește Și

- Reclamă -

În ultima perioadă, primarul Adrian Dobre duce o adevărată luptă cu alianța PSD-ALDE, atât în cadrul ședințelor de Consiliu Local, cât și prin declarațiile sale publice. În timp ce PSD-ALDE reacționează de fiecare dată prin vocea mai multor reprezentanți ai alianței, din partea persoanelor cu notorietate din PNL nu se întrevede niciun ajutor pentru primarul Ploieștiului.

În Ploiești se simte că a început campania electorală, cel puțin din partea PSD-ALDE. La fiecare atac al primarului Dobre, urmează o reacție din partea unui reprezentant PSD-ALDE. Rând pe rând, oameni precum viceprimarul Cristian Ganea, viceprimarul George Pană, președintele Consiliului Județean Bogdan Toader, ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu sau consilierul local George Botez se aruncă în lupta cu primarul Dobre și-i dau replica la fiecare atac.

- Reclamă -

Ultimul război dus de primarul Adrian Dobre a fost cel cu ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu. În timp ce Dobre a acuzat-o pe aceasta că ALDE „momește” oameni din PNL, Grațiela Gavrilescu l-a numit „dobritoc”, alăturare între „Dobre”, numele primarului, și cuvântul dobitoc. Totodată, Grațiela Gavrilescu a precizat că primarul Adrian Dobre nu mai are sprijinul partidului.

În tot acest război, ca și în celelalte, nicio persoană cu notorietate din PNL nu a sărit în apărarea lui Adrian Dobre și nu a formulat niciun atac la adresa membrilor PSD-ALDE. Cei care până de odinioară îl susțineau și ieșeau cu declarații publice, cum ar fi consilierul local Gheorghe Sîrbu și deputatul Roberta Anastase, care de-a lungul timpului au fost foarte vocali, acum tac mâlc. La începutul mandatului lui Dobre, Roberta Anastase ieșea frecvent cu declarații în sprijinul lui Dobre, fie pe pagina sa de Facebook, fie în diverse publicații locale. Asta până la un punct, când Roberta Anastase a încetat brusc să se mai implice. În scandalul cu viceprim-ministrul Gavrilescu, PNL Prahova a emis un comunicat de presă prin care îl acuză pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu că „fură” oameni de la PNL Prahova, comunicatul nefiind însă semnat de niciunul din reprezentanții partidului.

Prin urmare, pare că vorbele Grațielei Gavrilescu sunt întemeiate, iar primarul Adrian Dobre pare că nu mai este susținut de partid în luptele sale politice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut