Continuă lupta pe tema proiectului privind intrarea în patrimoniul Ploieștiului a unui teren aflat în posesia MAPN și pe care se dorește construirea spitalului municipal.

Primarul Adrian Dobre a susținut marți, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că majoritatea PSD-ALDE tergiversează voit acest proiect HCL, în detrimentul ploieştenilor. Edilul șef a mai adăugat și faptul că proiectul are toate avizele de legalitate și că nu înțelege de ce primul proiect care viza acest teren a fost votat, insă acesta nu, singura concluzie, în opinia edilului, fiind doar că opoziția duce o  luptă politică în acest sens.

” Văd că se caută noi motive de a se tergiversa transferul terenului de la MaPN către municipiul Ploiești. Se doresc a se realiza noi protocoale, noi discuții, în condițiile în care lucrurile sunt extrem de clare. Nu avem nevoie decât de o Hotărâre de Consiliu Local, Hotărâre care are în spate toate documentele necesare. Pe lângă expunerea de motive,  raportul de specialitate și rapoartele celorlalte direcții din Primărie. Niciunul dintre aceste documente nu vine să spună că este o ilegalitate, dar ca de fiecare dată, majoritatea PSD-ALDE încearcă să găsească tot felul de motive pentru a tergiversa acest proces. Avem inclusiv o adresă venită din partea ANL , care este semnată de actualul director, care spune foarte clar că ANL realizează obiective de investiții pe terenuri care au fost preluate de către autoritățile publice locale de la MaPN, că acele 80 de spații locative pot face obiectul unui astfel de proiect al ANL pe terenul respectiv. Bineînțeles, ei spun și că în funcție de prevederile bugetare, dar în același timp spun că un termen de 10 ani este extrem de rezonabil pentru realizarea unui astfel de obiectiv”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Totodată, edilul șef a susținut  că totul este o luptă în campania electorală dusă de PSD-ALDE și că nu este nevoie de un protocol semnat între Primăria Ploiești, MaPN și ANL.

” Unii adversari politici din PSD-ALDE vor probabil să transforme acest lucru, realizarea sau nerealizarea unui spital într-un termen rezonabil, într-o armă de luptă în timpul campaniei electorale. (…) Sunt zeci de astfel de proiecte de Hotărâre la nivel de municipii de municipii de județ unde MaPN  în aceeași măsură a solicitat niște lucruri și nu există nicăieri un astfel de protocol” a conchis primarul Adrian Dobre.

Primarul Adriane Dobre, atac la adresa coaliției PSD-ALDE pe tema proiectului “Spitalul Municipal Ploiești”

تم النشر بواسطة ‏‎Ziarul Incomod‎‏ في الثلاثاء، ٢٦ فبراير ٢٠١٩

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here