fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Primarul orașului Breaza infirmă trecerea la PNL

Citește Și

- Reclamă -

Primarul orașului Breaza spune că nu trece la PNL, în ciuda zvonurilor politice care s-au tot auzit în ultima vreme în acest sens.

Într-un interviu citat de ph-online.ro, Bogdan Novac, primarul din Breaza, spune că informațiile respective sunt ”simple zvonuri”.

Asta în ciuda faptului că mai multe surse din PNL susțineau că Novac va candida pentru un nou mandat din partea liberalilor, iar zvonurile păreau să fie susținute de faptul că acesta a demisionat din toate funcțiile politice din USR, inclusiv de la șefia organizației județene a partidului.

- Reclamă -

În interviul citat mai sus, Bogdan Novac a infirmat trecerea in barca liberalilor si a subliniat ca, pentru el, cea mai importanta este echipa de la Breaza.

Respingerea categorică a „simplelor zvonuri” vine într-un moment crucial, în contextul în care partidele politice sunt în plină pregătire pentru alegerile locale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut