fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Primăvara vine cu temperaturi ridicate, dar și cu ploi. Prognoza meteo

Citește Și

- Reclamă -

Specialiștii meteo anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei în următoarele săptămâni, dar și cantități mărite de precipitații.

Prognoza meteo se referă la ultimele zile din martie, dar și la primele trei săptămâni din aprilie. Ploile încep în săptămâna 8-15 aprilie, când cantitățile de precipitații vor fi ușor mai mari, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte.

Săptămâna 25.03.2024 – 01.04.2024

Termometrele vor arăta valori mai ridicate decât cele specifice perioadei, în toată țara, dar mai ales în vest, nord-vest și nord-est.

- Reclamă -

Ploile vor fi ușor crescute cantitativ, local, în zone din sud și sud-estul țării, iar în rest vor fi deficitare, mai ales în nord-estul României.

Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice şi sud-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

- Reclamă -

Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024

Temraturile continuă să fie mai mari decât cele specifice perioadei, în toată țara. Ploile se vor intensifica, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut