Procurorul Adina Florea a susținut, la interviul pentru șefia secției de anchetare a magistraților că, în pofida informațiilor vehiculate în spațiul public, ea este un procuror independent, că nu este “aservită politic” și că nimeni nu a încercat să îi impună o anumită acțiune sau idee.

“Niciodată, în toată activitatea mea profesională, nu am fost aservită politic. Activitatea s-a desfășurat cu respectarea legii, astfel cum am jurat când am intrat în profesie. Niciodată, în activitatea mea profesională nu am desfășurat altfel de activități decât cele care corespund atribuțiilor care guvernează activitatea procurorului. (…) Am fost un procuror independent și sunt independent, indiferent de ce se vehiculează. Nimeni nici nu a încercat să îmi impună vreo idee la ceea ce aș fi putut să desfășor în activitatea derulată din punct de vedere profesional”, a declarat Adina Florea, în fața comisiei de concurs pentru șefia Secției speciale.

 

Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi și Bogdan Pîrlog sunt cei trei candidați pentru funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, iar interviurile interviurile în fața unei comisii formate din membrii CSM sunt programate marți.
sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here