fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Procurorul șef al DNA: ”Dosarul lui Iulian Dumitrescu este prioritizat!”

Citește Și

- Reclamă -

Marius Voineag, procurorul șef al DNA, a declarat joi la oradea că ”dosarul care îl vizează pe Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, este unul prioritizat”.

Mai mult, Voineag a precizat că, ”procurorul de caz este „suveran” în ceea ce priveşte o eventuală prelungire a controlului judiciar”.

- Reclamă -

„E un dosar aflat în lucru. Se fac acte cu celeritate, există şi măsură preventivă (…). E o cauză extrem de complexă şi nu aş vrea să elaborăm sau să facem o prefigurare a termenelor, dar în momentul de faţă se lucrează. E un dosar prioritizat, având în vedere caracterul măsurii preventive. Procurorul de caz e suveran în ceea ce priveşte adoptarea unei astfel de măsuri (cu referire la o eventuală prelungire a măsurii preventive – n.r.) şi vom vedea. Deocamdată suntem cu o măsură preventivă în cursul urmăririi penale în cauză”, a declarat Voineag, informează Agerpres. Procurorul-şef al DNA a participat la inaugurarea sediului DNA Oradea.

Iulian Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru luare de mită şi fals în declaraţii şi are interdicţie să îşi exercite funcţia de preşedinte al CJ Prahova. Mai mult, a demisionat din funcțiile de președinte al PNL Prahova și din cea de prim-vicepreședinte PNL la nivel național.

Cu toate problemele penale, Dumitrescu visează la un nou mandat în frundea administrației județene. Miercuri seară, PNL Prahova a anunțat că sprijină candidatura lui Iulian Dumitrescu la Consiliul Județean.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut