fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

PROPUNERE: Reguli mai drastice pentru obținerea permisului auto. Cine nu va mai avea dreptul să conducă mașini puternice

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Reguli noi pentru cei care se pregătesc să devină şoferi sau pentru cei care abia şi-au luat permisul de conducerea. Din cauza numărului mare de accidente produse de şoferii tineri, mai mulţi senatori propun schimbarea legii – fără maşini puternice pentru începători. Reguli noi ar putea fi şi pentru obţinerea permisului.

Propunerea îi vizează pe tinerii care încă nu au împlinit vârstă de 21 de ani sau care deţin permis de conducere de mai puţin de un an. Astfel, cei care se încadrează în aceste două categorii nu vor mai putea conduce autoturisme care depăşesc 100 de cai putere sau 75 de kilowaţi în cazul automobilelor electrice.

- Reclamă -

Schimbări ar putea apărea şi în cazul examenului auto care va fi mai greu de promovat, dar şi mai scump. Spre exemplu, numărul orelor obligatorii de pregătire va creşte de la 30 cât este în prezent, la 45.

Acest lucru va duce automat şi la creşteri de preţuri. Propunerea este semnată de 20 de deputaţi şi senatori UDMR şi are ca scop reducerea numărului de accidente mai ales în marile oraşe unde traficul este mereu aglomerat.

SURSA: observatornews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img