fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

PSD Ploiești cere responsabilitate consilierilor locali in privința salariilor

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

PSD Ploiești a luat atitudine în privința ultimului scandal din Consiliul Local.

Consilierii au respins miercuri proiectul de rectificare a bugetului local care prevedea alocarea de fonduri pentru SGU și TCE.

Președintele PSD Ploiești, senatorul Laura Moagher, a transmis următorul comunicat de presă:

- Reclamă -

”În mod surprinzător, Consiliul Local Ploiești a respins ieri proiectul de rectificare a bugetului local referitor la alocarea de fonduri pentru SGU și TCE, sume ce reprezentau plata salariilor.

La inițiativa primarului Andrei Volosevici, proiectul s-a dorit o bulă de oxigen pentru cele două societăți care au nevoie de această redistribuire de fonduri pentru a putea onora salariile.

Disputele politice se pare că primează în detrimentul drepturilor salariaților. Vorbim de responsabilitate, de găsirea de soluții în situații de criză. Din păcate, majoritatea PNL-USR a considerat că salariații celor două societăți subordonate primăriei nu trebuie să își încaseze salariiile. Birocrația, interesele personale sunt mai importante pentru aleșii locali.

- Reclamă -

Chiar dacă social-democrații nu au un cuvânt de spus în cadrul Consiliului Local Ploiești, nu putem rămâne indiferenți la ce se întâmplă cu Ploieștiul și ploieștenii.

Facem apel la consilierii municipali să fie prezenți la următoarea ședintă convocată de Primarul Andrei Volosevici și să voteze pentru plata salariilor. Fiți responsabili, acești oameni au familii ca și voi!

Politica este pentru oameni, nu împotriva lor.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img