fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO: Avion doborât deasupra Kievului. Bilanțul militarilor uciși în prima zi de război

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
După prima zi a operațiunilor din Ucraina, forțele ruse controlează zona sudică a Ucrainei. A fost cucerită și Insula Șerpilor. Potrivit ultimelor informații, forțele ruse încearcă acum să ia și capitala Kiev. Un avion rusesc a fost doborât deasupra orașului. 

Ultimul bilanț anunțat de partea ucrianeană este 137 ucraineni morți, 306 ucraineni răniți, 400 de ruși morți, potrivit BBC News

Preşedintele Zelenski a semnat un decret de mobilizare generală a populaţiei, transmite Agerpres. Măsura îi vizează pe cei supuşi recrutării şi pe rezervişti şi se va aplica în termen de 90 de zile în toate regiunile Ucrainei. Bărbații cu vârstă până la 60 de ani nu mai pot părăsi țara.

- Reclamă -

Forțele armate rusești care au pătruns în Ucraina prin Belarus se aflau la aproximativ 20 de mile (32 de kilometri) de Kiev.

Se crede că rușii încearcă să încercuiască orașul.

În Kiev au fost auzite explozii puternice în timpul nopții.

- Reclamă -

Un avion rusesc a fost doborât deasupra capitalei.

Insula Șerpilor a fost luată de ruși. Cei 13 militari aflați pe insulă au refuzat să se predea, la solicitarea rușilor, și au murit în luptă.

Imagini surprinse în timpul zilei de ieri, cu luptele din Ucraina, victimele făcute printre civili, dar și protestele din Rusia împotriva războiului:

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img