Returul Ligii A Prahova începe în weekend, iar CS Păulești propune unul dintre cele mai interesante proiecte din județ. Cu un lot format, în majoritate covârșitoare, de jucători cu vârste între 18 și 21 de ani, antrenorul Ciprian Pura vrea să readucă Păuleștiul în prim-planul fotbalului județean.

CS Păulești reia campionatul pe teren propriu, sâmbătă, 2 martie. Elevii lui Ciprian Pura vor juca împotriva echipei Tinerețea Izvoarele, de la ora 15.00.

“Sunt mulțumit de modul în care am făcut pregătirea de iarnă și de felul în care au răspuns jucătorii. Am avut și un cantonament, mai sunt mici probleme cu jucătorii foarte tineri pe care i-am adus în această iarnă și care, până acum, nu au făcut pregătire la acest nivel. Am schimbat în proporție de peste 90 la sută echipa, mizăm pe jucători foarte tineri, care vor crește aici la Păulești.

Planul nostru pentru returul campionatului este să omogenizăm echipa și, începând cu sezonul viitor, să emitem pretenții în campionat”, a declarat antrenorul Ciprian Pura.

CS Păulești este una dintre puținele echipe din campionatul județean care dispune de condiții foarte bune de pregătire, peste nivelul la care evoluează.

De altfel, Primăria Păulești are în vedere inclusiv montarea unei instalații de nocturnă, astfel încât jucătorii să se poată antrena și după lăsarea serii.

Foto program și clasament: frf-ajf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here