fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Restricții de trafic pe două bulevarde şi o stradă centrală, cu ocazia Zilelor Municipiului Ploieşti

Citește Și

- Reclamă -

Zilele Municipiului Ploieşti aduc multă distracţie, dar şi restricţii de trafic. Bulevardul Independenţei, un tronson din Bulevardul Republicii şi strada Erou Călin Cătălin, de lângă Palatul Culturii, vor fi închise cu această ocazie. Implicit, şi mijloacele de transport în comun vor avea trasee deviate.

Măsurile au fost decise de Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei, pentru derularea în bune condiţii a evenimentelor organizate de autorităţi.

- Reclamă -

Primele restricţii intră în vigoare în noaptea de joi spre vineri şi vor viza strada dintre Palatul Administrativ şi Palatul Culturii, acolo unde va fi amenajată scena pentru Zilele Municipiului Ploieşti, precum şi un tronson din Bulevardul Republicii, între intersecţiile cu Take Ionescu şi Vasile Milea.

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), pentru montarea unei scene care va fi amplasată cu spatele spre str. Emile Zola, începând cu ziua de JOI – 18 mai 2023, ora 00.00 până LUNI – 22 mai 2023, ora 05.00. De asemenea, s-a hotărât închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Republicii, tronsonul cuprins între strada Vasile Milea (parcul Toma Socolescu) și străzile C.D.Gherea și Take Ionescu, începând cu ziua de JOI – 18 mai 2023, ora 00.00 până LUNI – 22 mai 2023, ora 05.00, pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului «Zilele Municipiului Ploiești»”, a anunţat Primăria Ploieşti.

Restricţii de trafic şi pe Bulevardul Independenţei

Sâmbătă şi duminică se va închide şi Bulevardul Independenţei.

- Reclamă -

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Independenței (tronsonul cuprins între sediul Conpet și Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud, fără închiderea sensului giratoriu), începând de SÂMBĂTĂ – 20 mai 2023, ora 06:00 până DUMINICĂ – 21 mai 2023, ora 24:00, în vederea desfășurării, în bune condiții, a activităților sportive organizate de către Clubul Sportiv Municipal Ploiești (amplasare coșuri de baschet, mese de tenis, etc.), în contextul organizării evenimentului «Zilele Municipiului Ploiești»”, a mai precizat Primăria.

„Municipalitatea mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și le recomandă să utilizeze, după caz, rutele ocolitoare din zonele amintite”, se mai arată în comunicatul Primăriei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...