fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Restricții de trafic, vineri, în Ploiești, pentru un eveniment dedicat aviației

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Vor fi restricții de trafic vineri, în centrul municipiului Ploiești, în zona Palatului Culturii, pentru derularea unui eveniment inedit dedicat aviației române.

Evenimentul se numește „Acei oameni minunați și mașinile lor zburătoare” și este organizat de Asociația „Suntem România!” și Forțele Aeriene Române. Pentru derularea lui în bune condiții, strada Erou Călin Cătălin, situată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ, va fi închisă vineri, timp de zece ore, a anunțat Primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

- Reclamă -

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Cultural Educativă pentru Protejarea și Promovarea Patrimoniului Tehnic, Științific și Istoric «Suntem România!» cu privire la închiderea circulației rutiere pe strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), vineri, 06 octombrie 2023, în intervalul orar 08.00-18.00”, se arată în comunicatul transmis marți de Primărie.

„Totodată, s-a stabilit și asigurarea a 15 locuri de parcare, joi, 05 octombrie 2023 și sâmbătă, 14 octombrie 2023, în intervalul orar 08.00-19.00, în zona menționată. Măsurile au fost dispuse în vederea desfășurării, în bune condiții, a manifestărilor ce vor fi derulate sub titulatura «Acei oameni minunați și mașinile lor zburătoare», organizate în parteneriat cu Forțele Aeriene Române”, mai precizează Primăria Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img