fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
12.3 C
Ploiești
spot_img

Restricții pe mai multe drumuri naționale din apropierea Ploieștiului, în următoarele zile, pentru transportul unor grinzi

Citește Și

- Reclamă -

Vor fi restricții de trafic în următoarele zile pe DN1A, DN1 și DN72, în apropierea municipiului Ploiești, pentru o serie de transporturi agabaritice. Convoaiele, care transportă grinzi, urmează să plece din Negoiești, cu destinația în județul Argeș.

În total, în perioada 3 – 9 august sunt programate opt deplasări de acest gen, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

- Reclamă -

Nu sunt precizate orele de plecare, CNAIR anunțând că transporturile vor fi efectuate în funcție de progozele meteo, pentru a nu afecta starea drumurilor.

Vehiculele de mare tonaj vor transporta grinzi, pornind din satul Negoiești, din comuna Brazi, continuând pe DN1A, apoi pe tronsonul din DN1 care deservește Centura de Vest a Ploieștiului, pe DN72, pe autostrada București – Pitești și ulterior pe DN7, până în localitatea argeșeană Bascov.

„În perioada 03.08.2023 – 09.08.2023 se vor desfășura opt transporturi cu depășiri pe traseul: Negoiești (județul Prahova) – DN1A – DN1 – DN72 – Găești – DN61 – A1 – Pitești – DN7 – Bascov. Vehiculele transportă grinzi. Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, a anunțat CNAIR.

- Reclamă -

„Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, se mai arată în comunicatul CNAIR.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...