fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Români suspectați de crimă în Austria. Au acoperit urmele cu spumă de la stingătoare ”Persoanele ar avea legături cu țara noastră”

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din România și Austria sunt pe urmele unor tâlhari, posibil români, care au omorât un cetățean în timpul unui jaf. Crima a fost comisă pe teritoriul Austriei, în 2019, iar din investigațiile făcute până în prezent au rezultat indicii că persoanele responsabile ar avea legături cu țara noastră.

”Din cercetări a reieșit că, în intervalul 1 – 2 octombrie 2019, între orele 19.20 – 08.35, în Austria, mai multe persoane ar fi pătruns în locuința unui bărbat, pe care l-ar fi tâlhărit și i-ar fi aplicat lovituri cauzatoare de moarte, ulterior urmele fiind acoperite cu spuma de la stingătoarele de incendiu aflate în imobil.

- Reclamă -

În urma activităților desfășurate de către autorități, au rezultat indicii că persoanele responsabile ar avea legături cu țara noastră”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Astfel, polițiștii români au efectuat mai multe verificări și investigații, fiind audiate mai multe persoane, la activități participând și polițiști din Austria, însoțiți de atașatul pentru afaceri interne al Ambasadei Austriei la București.

Până în prezent, persoanele responsabile nu au fost identificate, iar cetățenii care pot oferi informaţii care să ajute la soluționarea cazului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...