fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Românii, cei mai interesați să meargă de Paște pe litoralul bulgăresc

Citește Și

- Reclamă -

Mai este o lună până la Paște și deja au fost făcute rezervări pentru vacanță pe litoralul bulgăresc.

Potrivit g4media.ro, care citează Radio Varna, pe litoralul bulgpresc deja s-au făcut rezervări pentru Paște, iar cei mai interesați de oferte sunt turiștii români.

„Există interes şi din alte ţări din apropiere, inclusiv din Macedonia de Nord. Majoritatea bulgarilor vor călători în principal în Grecia şi Turcia. Peste 90% dintre hotelurile din staţiuni vor funcţiona de Sărbătorile Pascale”, a precizat Stanislav Stoianov, vicepreședintele Uniunii Hotelierilor din Nisipurile de Aur, care este și patronul unui hotel din stațiune, adăugând că motivul principal pentru aceasta este apropierea sezonului estival activ.

- Reclamă -

Speranţa sa, precum şi a colegilor din domeniu, este ca odată cu sărbătorile de Paşte să se obţină şi o prelungire a sezonului, deoarece reducerea cu până la 60 de zile a sezonului activ a avut un impact negativ asupra sectorului.

„Sperăm să avem vreme bună de sărbătorile de Paşte şi fără ploaie, pentru că mulţi turişti români urmăresc vremea până în ultimul moment”, a explicat Stoianov.

Vicepreşedintele Uniunii Hotelierilor din Nisipurile de Aur a adăugat că Bulgaria îşi recâştigă deja poziţia pe piaţa occidentală, existând interes pentru sezonul estival din ţări precum Spania, Anglia, dar şi Franţa şi chiar din nou din Germania.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut