fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

S-a stabilit lista cu ambalajele pentru care vom primi garanția de 50 de bani

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) se lansează oficial în România pe 30 noiembrie 2023 și reprezintă un circuit pe care ambalajele din sticlă, plastic sau metal cu volume cuprinse între 0,1 litri și 3 litri inclusiv, urmează să îl parcurgă.

De pe 30 noiembrie 2023 vom cumpăra băuturi care vor avea logo-ul SGR, pentru care vom plăti în plus o garanție de 50 de bani. Putem să ne recuperăm banii doar dacă, o dată golite, le returnăm.

Toate magazinele care comercializează astfel de produse vor trebui să implementeze un sistem de returnare până pe 30 noiembrie. În cazul în care nu au semnat încă un contract cu administratorul SGR Returo, mai au timp tot până pe 30 noiembrie.

- Reclamă -

După golirea ambalajului, consumatorul îl va putea returna în orice punct special amenajat de către comercianți, adică în orice magazin.

Condițiile sunt ca ambalajul să aibă logo-ul SGR, să nu fie degradat și să aibă eticheta intactă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img