salvare

salvareEchipajele de salvare au fost solicitate sa intervina, marti, pe strada Oltului din Lugoj, unde o femeie in varsta de 71 de ani a fost la un pas de moarte.

Femeia, care a fost lasata de familie in masina incuiata, a simtit la un moment dat ca nu primeste aer si se sufoca. Disperata, batrana a batut in geamurile autoturismului, fiind auzita de o alta femeie care trecea prin zona si care a sunat la 112. Foarte prompt, la fata locului a intervenit un echipaj de pompieri, dar si un echipaj de ambulanta, pregatit sa acorde ingrijiri medicale.

Pompierii au fost pregatiti sa sparga geamul masinii, dar vazand ca femeia colaboreaza si pentru a nu provoca pagube autoturismului, s-au straduit sa ii explice batranei cum sa deschida usa. In cele din urma femeia, care era si paralizata, a reusit sa traga de clapeta si sa deblocheze usile autoturismului. La scurt timp, la fata locului au sosit fiica si nepoata batranei, care le-au spus salvatorilor ca au fost la farmacie sa cumpere medicamente si ca au lasat-o pe batrana in masina deoarece afara ploua. Din fericire, batrana si-a revenit foarte rapid si le-a multumit celor care au intervenit si i-au salvat viata.

Sursa: www.realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here