fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Șase elevi de liceu din Câmpina au dat lovitura în America. FOTO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Șase elevi din cadrul Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina au dat lovitura peste ocean, acolo unde au reușit uriașa performanță de a se clasa pe primul loc la un important concurs de informatică ce a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Este vorba despre Andreea Aldescu, Rareș Dumitrică, Victor Alexandru, Gabriel Năstase, Denis Cărăuș și Cătălin Oancea, mai pe scurt echipa CADON, coordonați de profesoara Denisa Stoicescu.

“ENERGETIC CÂMPINA . Locul 1 în concursul ACSL NORTHERN DIVISION. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat să ajungem aici și să ne împlinim un vis. Suntem mândri că am reprezentat Câmpina și liceul nostru aici în SUA. Mândri că suntem români!”, au scris elevii pe pagina specială de Facebook a echipei CADON, sub numele căreia au concurat în Statele Unite, bucuroși să împărtășească celor din țară rezultatul lor spectaculos, având în vedere că s-au luptat cu zeci de echipe din toată lumea.

- Reclamă -

Cei cinci elevi nu sunt la prima experiență de acest fel. Au participat și anul trecut la același concurs, dar atunci au reușit să se califice în finală, fără a obține însă un rezultat demn de podium. Totuși experiența a fost benefică pentru că cei șase elevi informaticieni din Câmpina care nu s-au lăsat, au lucrat intens și în acest an, iar succesul nu a întârziat să apară. Au obținut punctajul maxim și, evident, locul I, o performanță unică pentru un liceu din Câmpina.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img