fbpx
miercuri, februarie 28, 2024
spot_img

Se încearcă fraudarea alegerilor la Plopu?! Reclamația depusă de viceprimar. FOTO-DOCUMENT

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Marin Teodor, viceprimarul din Plopu și totodată candidat pentru funcția de primar, spune că în ultimele trei luni mai multe persoane și-au mutat domiciliul pe raza comunei pentru a sprijini un candidat la alegerile locale. În plus, acesta spune că oamenii s-au mutat „doar în acte” și că în realitate persoanele respective nu locuiesc în comună. De altfel, Marin Teodor a depus astăzi două reclamații în acest sens, una la Poliție și una la Biroul Electoral (foto sus).

Minim 40 de persoane și-ar fi mutat domiciliul în Plopu în ultima perioadă, după cum le-a declarat viceprimarul reporterilor ziarului Incomod. Numărul se pare că este suficient de mare pentru a influența câștigătorul alegerilor.

- Reclamă -

„Cred că este vorba de o încercare de fraudare a alegerilor. Minim 40 de persoane și-au mutat domiciliul în Plopu, iar numărul este foarte mare ținând cont de faptul că alegerile sunt într-un singur tur, iar la ultimul scrutin diferența dintre primii doi candidați clasați a fost de doar 66 de voturi.”, a declarat Marin Teodor pentru ziarul Incomod.

Întrebat dacă bănuiește pe cine ar putea sprijini persoanele care și-au făcut mutație în Plopu, viceprimarul a spus că nu are informații sigure, dar că are unele indicii că ar fi vorba de Adrian Bălănescu, actualul primar al comunei.

N.R.: Reporterii ziarului Incomod l-au sunat pe Adrian Bălănescu, primarul comunei Plopu, pentru un punct de vedere referitor la această situație, dar acesta nu a răspuns.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

EXCLUSIV Percheziții ale Parchetului Curții de Apel Ploiești în arestul Poliției Prahova, în dosarul White Tower

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au făcut percheziții, duminică seară, la Centrul de...
spot_img
Sari la conținut