fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Se încearcă fraudarea alegerilor la Plopu?! Reclamația depusă de viceprimar. FOTO-DOCUMENT

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Marin Teodor, viceprimarul din Plopu și totodată candidat pentru funcția de primar, spune că în ultimele trei luni mai multe persoane și-au mutat domiciliul pe raza comunei pentru a sprijini un candidat la alegerile locale. În plus, acesta spune că oamenii s-au mutat „doar în acte” și că în realitate persoanele respective nu locuiesc în comună. De altfel, Marin Teodor a depus astăzi două reclamații în acest sens, una la Poliție și una la Biroul Electoral (foto sus).

Minim 40 de persoane și-ar fi mutat domiciliul în Plopu în ultima perioadă, după cum le-a declarat viceprimarul reporterilor ziarului Incomod. Numărul se pare că este suficient de mare pentru a influența câștigătorul alegerilor.

- Reclamă -

„Cred că este vorba de o încercare de fraudare a alegerilor. Minim 40 de persoane și-au mutat domiciliul în Plopu, iar numărul este foarte mare ținând cont de faptul că alegerile sunt într-un singur tur, iar la ultimul scrutin diferența dintre primii doi candidați clasați a fost de doar 66 de voturi.”, a declarat Marin Teodor pentru ziarul Incomod.

Întrebat dacă bănuiește pe cine ar putea sprijini persoanele care și-au făcut mutație în Plopu, viceprimarul a spus că nu are informații sigure, dar că are unele indicii că ar fi vorba de Adrian Bălănescu, actualul primar al comunei.

N.R.: Reporterii ziarului Incomod l-au sunat pe Adrian Bălănescu, primarul comunei Plopu, pentru un punct de vedere referitor la această situație, dar acesta nu a răspuns.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img