fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Șefa Centrului de la Călinești, închis de ANPC, este fiica primarului PNL de la Florești. Cum a pus familia David monopol pe o localitate din Prahova

Citește Și

- Reclamă -

La finalul săptămânii trecute, ANPC anunța că a închis temporar Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane adulte cu handicap din Călinești, județul Prahova.

Imaginile postate în spațiul public de comisari arătau mizeria în care erau ținuți neneficiarii. Ba mai mult, 90 dintre ei aveau scabie.

- Reclamă -

Raluca Angelescu este șeful Centrului de la Călinești. Nimeni alta decât fiica primarului din Florești, Simona David, și aceasta fost șef al centrului Călinești, cu mai mulți ani în urmă.

În fotografia de mai jos, primarul Simona David împarte daruri pacienților de la centrul condus de fiica ei, în decembrie anul trecut.

 - Ziarul INCOMOD

Raluca Angelescu a fost numită la conducerea centrului, în 2022, după scandalul în care un infirmier a omârât în bătaie un bolnav din centru.

- Reclamă -

Încă de la început au apărut comentariile negative cu privire la această numire și la întreg monopolul pe care familia David l-a pus pe comuna Florești. (vezi foto)

 - Ziarul INCOMOD

Simona David a preluat funcția de primar de la soțul său și a numit în poziții de conducere la Centrul din Călinești nu doar pe fiica sa, ci și alte rude de gradul întâi.

CUM S-A PUS MONOPOL PE O LOCALITATE

După 16 ani de primar al comunei Florești, Eugen David a fost reținut în 2016, alături de soția sa Simona. Cei doi u fost retinuti pentru abuz in serviciu, evaziune fiscala si spalare de bani. Pe vremea aceea, sotia primarului, Simona David, era consilier judetean PNL.

- Reclamă -
 - Ziarul INCOMOD

Eugen David era acuzat că în perioada 2011 – 2016 a acordat 2073 de ajutoare de urgenţă fără întocmirea de anchete sociale, doar prin dispoziţie, banii ajungând la rude şi prieteni ori la persoane apropiate, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de lei.

Având probleme cu legea, dar dorind să mențină ”Dinastia David” la Florești, primarul face un artificiu și Simona David devine primarul comunei, susținută de Iulian Dumitrescu și PNL.

Că doar puterea într-o dinastie se moștenește.

 - Ziarul INCOMOD

CE AVERE ARE ȘEFA CENTRULUI GROAZEI DE LA CĂLINEȘTI

Să revenim însă la fiica primarului Simona David, Raluca Angelescu, cea care în acest moment este șefa centrului de la Călinești, închis de ANPC.

 - Ziarul INCOMOD

Raluca Angelescu are acum in declaratia de avere dupa cum urmeaza:

  • 8 case de locuit, toate in Floresti si doua spatii comerciale în Ploiești și Florești
  • 6 masini cumparate toate pe numele ei: Un Mercedes Benz din 2015, un Mercedes Sprinter din 2005 si alte autorurisme utilitare. Iar cireasa de pe tort este ca fiica primaritei are nici mai mult nici mai putin de 11 terenuri, toate in intravilan ca doar nu le-a cumparat sa puna porumb pe ele.

Impresionanta avere a sefei Centru al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Călineşti o puteti verifica în documentele de mai jos.

 - Ziarul INCOMOD
 - Ziarul INCOMOD
 - Ziarul INCOMOD
 - Ziarul INCOMOD
 - Ziarul INCOMOD

Citește mai multe detalii despre Dinastia David de la Florești : Dinastia primarilor penali din Florești, care a dus la dezastrul din “azilul groazei din Călinești”! 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut