fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Serviciul Român de Informații trimite ofițeri activi să recruteze studenți. Sunt căutați oameni ”discreți, dar curioși”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Serviciul Român de Informații anunță, marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook o campanie prin care trimite ofițeri activi la întâlniri cu studenții, în universități, pentru a le descrie acestora „cum pot începe o carieră în SRI”.

Potrivit anunțului, prima universitate vizitată a fost „Ștefan cel Mare” din Suceava, unde discuțiile din campania „Cum puteți începe o carieră în SRI?” s-au desfășurat, marți, în aula universității.

- Reclamă -

Anunțul precizează că următoare întâlnire, programată pentru 22 noiembrie, este “organizată de Universitatea Politehnica din București” și se va desfășura la Biblioteca Centrală Universitară. 

Urmează, pe 23 noiembrie, întâlniri cu studenți de la Universitatea Tehnică „Ghe. Asachi” din Iași, într-un amfiteatru, iar apoi cu studenți de la Universitatea Al. I. Cuza, în aula acesteia.

Precedentul anunț făcut de SRI pe Facebook este datat 1 noiembrie și arată că instituția este „în căutare de analiști și ofițeri de informații discreți, dar curioși”.

- Reclamă -

SRI a desfășurat, în ultimii ani, campanii publice de recrutare în universități, iar anul acesta a solicitat locuri în instituții de învățământ superior mai ales în domeniul tehnic, scrie edupedu.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Meteorologii au anunțat un nou cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte din Prahova

Meteorologii au emis, marți 28 noiembrie, noi alerte de vreme severă care vor intra în vigoare în câteva ore....
spot_img