fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

SGU Ploieşti a lansat o licitaţie pentru înnoirea parcului auto

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
SGU Ploieşti vrea să caseze mai multe maşini vechi şi să cumpere şase automobile noi, prin leasing financiar şi Programul „Rabla”, pentru transportul personalului.

Societatea subordonată administraţiei ploieştene a lansat recent o licitaţie pentru cumpărarea a şase automobile Euro 6, cu an de fabricaţie 2023. Cinci dintre acestea ar trebui să aibă motoare pe benzină şi GPL, iar al şaselea motor pe benzină, potrivit informaţiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Toate trebuie să aibă cinci locuri, motoare cu o capacitate cilindrică între 900 şi 1.200 de centimetri cubi şi o putere maximă de 90-110 cai putere.

Valoarea totală estimată pentru această achiziţie este de 355.000 de lei fără TVA, echivalentul a puţin peste 72.000 de euro. În medie, asta ar însemna 12.000 de euro de maşnă. Totodată, SGU intenţionează să caseze mai multe automobile vechi şi să folosească vouchere obţinute prin Programul „Rabla” şi ecobonusuri de câte 1.500 de lei pentru casarea unor vehicule uzate cu vechimea mai mare de 15 ani şi pentru achiziţia unor vehicule cu emisii reduse de dioxid de carbon.

- Reclamă -

Termenul pentru depunerea ofertelor este 15 mai.

În prezent, parcul auto al SGU Ploieşti este unul extrem de „îmbătrânit”, incluzând mai multe autoturisme Ford Tourneo şi Dacii „Papuc”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img