Polițiștii au descoperit noi cazuri de conducere sub influența drogurilor, în urma acțiunilor derulate în Azuga, acolo unde este organizat un festival în weekend. 

O tânără de 33 de ani din Brațov și un băiat de 23 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au “picat” testul antidrog.

“În jurul orei 23:00 poliţiştii din cadrul Stațiunii Azuga, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Valea Azugii din stațiune au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, domiciliată în municipiul Brașov.

Având în vedere comportamentul conducătoarei auto, aceasta a fost supusă testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, femeia a fost condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

***

În jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Azuga,  în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza de competență au oprit, pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Iași.

Având în vedere faptul că tânărul manifesta un comportament ciudat, a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Prahova.

Weekend-ul acesta, la Azuga, este organizat festivalul Holiday Mood Delirium, iar la Teișani, festivalul Mountain Vibe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here