Părerile sunt împărțite între locuitorii Ploieștiului în ceea ce privește semafoarele din sensul giratoriu de la Catedrală. În timp ce unii șoferi se plâng că din cauza faptului că în ultimele zile este haos în orele în care semafoarele nu funcționează, alții susțin că se circulă mult mai fluent atunci când acestea sunt oprite.

Vă prezentăm cum se circulă în sensul giratoriu de la Catedrală când semafoarele funcționează, dar și atunci când sunt oprite, prin înregistrări făcute în ultimele zile în zonă (video jos).

La sfârșitul articolului aveți un sondaj prin care vă puteți exprima opinia prin bifarea opțiunii pe care o preferați.

Din înregistrările video se observă că timpul în care se trece prin sensul giratoriu este mai mic atunci când semafoarele nu funcționează, fapt care ne poate face să ne întrebăm dacă ar fi mai bine fără semafoare în zona respectivă.

Cum se circulă cu semafoare:

Cum se circulă fără semafoare:

3 COMENTARII

  1. Mai iesiti si voi din tara fratilor, peste tot in lume in sensurile giratoare nu sunt semafoare. Sun si mici exceptii unde este un trafic infernal cum la noi nu a fost si nici nu o sa fie vreodata.

  2. In Brasov sunt mai multe sensuri giratorii, toate fara semafoare si traficul este mult mai fluent. Deci se pare ca fara semafoare este mult mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here