fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Studenții din Ploiești ar putea primi reducere de 90% la transportul local, tot anul

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Studenții care au domiciliul în Ploiești sau sunt înscriși la unitățile de învățământ superior din municipiu ar putea beneficia de o reducere de 90% la transportul public local, pe tot parcursul anului, conform unui proiect care urmează să fie dezbătut joi de Consiliul Local.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi a forului legislativ ploieștean e propus un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Andrei Volosevici, pentru oferirea unei facilități la transportul public local pentru studenți.

- Reclamă -

Conform propunerii, „studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență în instituțiile de învățământ acreditate, care domiciliază în municipiul Ploiești sau frecventează o unitate de învățământ superior din municipiul Ploiești, beneficiază de tarif redus cu 90% pe mijloacele de transport local în comun”.

Facilitatea va fi valabilă pe tot parcursul anului calendaristic, pentru toți studenții care încă nu au împlinit vârsta de 30 de ani.

Bugetul Primăriei Ploiești, rectificat pentru plata ratelor la bănci

Proiectul vine în conformitate cu Legea 199 din 4 iulie 2023, noul act normativ care vizează învățământul superior din România.

- Reclamă -

Până acum, regulamentul privind acordarea facilităților la nivelul transportului public local din Ploiești prevedea o reducere de 50% pentru studenți. În vechea formă, aprobată în 2015, această reducere se aplica doar pe parcursul anului universitar, nu și în vacanța de vară.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Localitatea unde vor fi 17 grade de 1 Decembrie

Meteorologii spun că temperaturile de 1 Decembrie vor ajunge până la 17 grade. În paralel, la Bâlea Lac, se...
spot_img