fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Bugetul Primăriei Ploiești, rectificat pentru plata ratelor la bănci

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După alocarea de 3,5 milioane aprobată la începutul lunii pentru plata ratelor la BRD, Consiliul Local a rectificat din nou, astăzi, bugetul Primăriei Ploiești, alocând 3,9 milioane, bani luați de la investiții, pentru plata ratelor și dobânzilor aferente unui alt împrumut.

Bugetul total pentru rambursări de credite la nivelul Primăriei Ploiești a ajuns, în urma rectificării de astăzi, la 40,4 milioane de lei, la care se adaugă 11,2 milioane pentru dobânzi.

- Reclamă -

Prin rectificarea aprobată marți de forul legislativ ploieștean, au fost luate 3,9 milioane de lei de la investiții și alocate pentru plata ratelor la creditul luat de la EximBank în 2016, când municipalitatea era nevoită să finalizeze din surse proprii mai multe proiecte europene care nu se încheiaseră la termen.

Banii, acum, au fost luați de la centrul de radioterapie (scădere de 1,5 milioane, lăsând alocarea totală pe 2023 la 587.000 de lei), de la proiectul „Siguranță fără entorse”, propus în cadrul secțiunii de bugetare participativă din 2021 (scădere de 900.000 de lei) și de la lucrările la Bulevardul Independenței (scădere de 1,5 milioane, lăsând alocarea pe 2023 la 16,2 milioane, urmând ca diferența să fie plătită din bugetul pe 2024).

O rectificare asemănătoare fusese aprobată la începutul lunii, pentru a continua plățile la un alt împrumut, luat de la BRD.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Localitatea unde vor fi 17 grade de 1 Decembrie

Meteorologii spun că temperaturile de 1 Decembrie vor ajunge până la 17 grade. În paralel, la Bâlea Lac, se...
spot_img