fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Surprize, bucurii, zâmbete și cadouri…la 10 ani de AFI Ploiești!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Din 16 noiembrie, zeci de evenimente şi ateliere pentru copii și adolescenți … sute de zâmbete

La AFI Ploieşti, cei mici vor intra în universul poveştilor de iarnă cu: spectacole muzicale și de teatru, ateliere de creaţie, face painting și jocuri interactive!

16 noiembrie – 17:00-19:15

- Reclamă -

• Concept Frozen – provocări și activități cu Elsa și Anna.

• Atelier de creație “Sticluța Crăiesei Zăpezii” 

23 noiembrie – 17:30-19:30

- Reclamă -

• Face painting cu Crăiasa Zăpezii și Turtă dulce

• Atelier de creație slime 

30 noiembrie – 17:00-18:40

• Atelier art&crafts “Ghivece de grâu”

- Reclamă -

• Happy science – spectacol de experimente distractive 

decembrie – 15:00-16:30

• Atelier “Steagul tricolor”

• Concept Bubble Man – baloane magice de săpun

decembrie – 17:00-19:00

• Mesaje de la elfi pentru copiii cuminți

• Atelier de decorat “Cizmulița mosului”

decembrie – 17:00-19:30

• Face painting cu Om de zăpadă și Fulg de nea

• Atelier “Snowman” – realizarea de decorațiuni pentrubrad 

• Spectacol de teatru muzical – “Concertul pe ascuns”

14 decembrie – 17:00-19:30

• Atelier “Felicitarea moșului”

• Renul și Elful oferă bomboane și invită copiii la piesa de teatru

• Spectacol de teatru “Elfii poznași”

21 decembrie – 17:00-19:30

• Spectacol de teatru “Academia Spiridușilor”

• Moș Crăciun va sta de vorbă cu cei mici.

Înscrierea nu este necesară, accesul fiind permis în limitalocurilor disponibile, pentru copiii cu vârsta peste 3 ani.Detalii aici: www.afi-ploiesti.ro.

Rezoluţiile se stabilesc din timp. Concurs idei de afaceripentru liceeni.

Liceenii ce s-au înscris la Concursul de Idei de Afaceri, ediţiaa 10-a, organizat de Asociația “Un strop de fericire”, sunt asteptaţi pe 16 noiembrie la AFI Ploieşti pentru a-si prezentapropunerile de business. Un juriu format din antreprenori de succes din comunitatea locală va alege cele trei echipecâștigătoare. Mult succes participanţilor! Detalii:https://www.afi-ploiesti.ro/evenimente/concursul-de-idei-de-afaceri-pentru-liceeni/

Experiență inedită cu snowboardul virtual!

Zăpezile din copilărie au rămas simple povești, dar în perioada 5 – 22 decembrie, puteți testa snowboard-ul virtual într-un peisaj de iarnă ca altădată. Va fi o experienţă extraordinară de care vă puteți bucura pe pasarela din fața magazinului Mango.

Ora gratuită de cycling din luna decembrie cu World Class 

World Class vă invită pe 8 decembrie, în intervalul orar 18:00-19:00 la o clasă gratuită de cycling, cu antrenoarea Adina Catana, pe pasarela centrală de la etaj. 

Împachetează mai mult decât un cadou

În perioada 8-22 decembrie, zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00, cadourile inspirate pe care le alegeţi pentru cei dragidin AFI Ploiesti, vor fi împachetate gratuit, de spiriduşii din mall, pe pasarela centrală de la etaj – lângă brad.

AFI Gift Card, atunci când îi laşi pe ei să îşi aleagă acel cadou din lista de dorinţe

Dacă nu știți ce cadouri să oferiți de sărbători celor mai buni prieteni sau familiei, AFI Gift Card este alegerea potrivită. Persoana care îl va primi se va bucura să își aleagă singură cadoul din magazinele partenere: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/

AFI School Card… masa de prânz în pauza de școală

Pentru zilele încărcate, AFI School Card este cadoul AFI Ploieşti pentru elevi, studenți și cadre didactice! Aceştia sunt aşteptaţi la Info Desk să ridice gratuit cardul care oferă 20% reducere în cofetăria, cafenelele și restaurantele partenere, ideal pentru pauza de prânz şi chiar și în vacanță. Mai multe informații aici: https://www.afi-ploiesti.ro/afi-school-card/

Sărbătoare de 10

2023 a marcat aniversarea de 10 ani AFI Ploieşti, cu sute de premii, surprize, evenimente emoţionante, clienţi fericiţi şi multe planuri şi dorinţe pentru următorii 10 ani. Mulţumim pentru că ne-aţi primit în comunitate şi aţi transformat AFI Ploieşti în locul preferat pentru cumpărături, petrecerea timpului liber şi întâlniri neaşteptate cu personaje de poveste!

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov și AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est.

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img