fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

SURSE: DNA refuză o înțelegere cu Darius Vâlcov

Citește Și

- Reclamă -

darius la dna - Ziarul INCOMODComisia Juridică a Senatului a dat astăzi un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Darius Vâlcov. Fostul ministru al Finanţelor este audiat la Direcția Națională Anticorupție (DNA). 

Actualizare 15.10. Potrivit unor surse judiciare Darius Vâlcov a propus procurorilor DNA un acord de recunoaștere a vinovățieiînsă DNA l-ar fi refuzat pe ministru.

Actualizare 13.10. Comisia Juridică a Senatului a avizat pozitiv cea de-a doua cerere a DNA de arestare preventivă în cazul lui Vâlcov.

- Reclamă -

Cătălin Boboc, președintele Comisiei Juridice a Senatului: Sper să nu mai avem discuții. Prevederile constituționale sunt clare. Constituția e legea legilor. Hotărârile, altele decât cele care se referă la regulementele camerelor, se adoptă cu majoritate simplă. Dacă vrem, fiecare poate da interpretări filosofice pe text simplu.

Reporter: Există riscul ca mâine pe votul pentru urmărirea penală să se aplice o regulă și pe votul reținere și arestare o altă regulă?

Cătălin Boboc: Sincer? Doar sper să nu. La ce am văzut nu pot să garantez treaba asta. Probabil toți colegii au înțeles că noi nu facem arestare sau urmărire penală. Noi facem doar un act necesar în acest demers.

- Reclamă -

Cred că încet-încet toți se vor convinge că acesta este un proces normal.

Sursa: www.gandul.info

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut